SK Developers: Ποιοί είμαστε και ποιό το όραμά μας

Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία SKDevelopers ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Οι δύο ιδρυτές της είναι απόφοιτοι πληροφορικής και έχουν ασχοληθεί με διάφορες τεχνολογίες και μεθοδολογίες στον τομέα του Software Engineering. Πιστεύουν ότι η δημιουργία εύχρηστων και φιλικών εργαλείων προς τον τελικό χρήστη είναι αυτό που πρέπει να γίνει στις μέρες μας, όπου η τεχνολογία και η επιστήμη προχωράνε μαζί και με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής υψηλής ποιότητας. Τελικός στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Τομείς δραστηριότητας

Στον τομέα της ιατρικής πληροφορικής στοχεύουμε στη μελέτη και ανάπτυξη τεχνολογιών για την δημιουργία εύχρηστων και λειτουργικών εφαρμογών που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες υγείας. Όλες οι ιατρικές εφαρμογές μας έχουν μελετηθεί και υλοποιηθεί σε άμεση συνεργασία με έμπειρους ιατρούς και αποτελούν ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εργαλείο για αυτούς.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις ιατρικές ειδικότητες της παιδιατρικής με το παιδιατρικό λογισμικό SK Παιδιατρείο , της αγγειοχειρουργικής με το λογισμικό SK Αγγειοχειρουργός της γυναικολογικής με το λογισμικό SK Γυναικολόγος κατόπιν ανάλυσης με ιατρούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων επί σειρά ετών. Επίσης, έχουμε αναπτύξει το λογισμικό SK Ιατρείο γενικής χρήσεως για τη μηχανογράφηση του κάθε ιατρείου, όπου ο κάθε ιατρός ανεξαρτήτου ειδικότητας μπορεί να μηχανογραφήσει το ιατρείο του, να δημιουργήσει τους ηλεκτρονικούς φακέλους των ασθενών του και να παρουσιάσει μια εικόνα σύγχρονου ιατρείου που ακολουθεί την τεχνολογία και δεν την φοβάται.

Επηρεασμένοι από την τάση της τεχνολογίας να οδηγείτε προς το cloud, έχουμε αναπτύξει την πλατφόρμα SK Doctors όπου o γιατρός μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του άμεσα και με ασφαλή τρόπο, από οπουδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο (laptop,desktop,mobile,tablet)

Στον τομέα του διαδικτύου, προσφέρουμε μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων (websites), ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops), ιστολογίων (blogspot). Επίσης αναλαμβάνουμε τη δημιουργία εταιρικών σελίδων στο facebook. Λαμβάνουμε υπόψη μας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες όπως HTML5, CSS3, Angular JS, Javascript, jQuery, Ajax, PHP, MySQL ή τεχνολογίες για e-commerce χρησιμοποιώντας και έτοιμα πακέτα όπως wordpress, drupal, opencart, magento, joomla κ.α. Με αυτές τις τεχνολογίες το φάσμα δυνατοτήτων είναι απεριόριστο και το αποτέλεσμα ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες του πελάτη.

Τεχνολογία & Έρευνα

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τεχνολογίες τελευταίας γενιάς στη κατασκευή εφαρμογών, ακολουθώντας σύγχρονα standards και εργαλεία της αγοράς με στόχο τη δημιουργία σύγχρονων και αξιόπιστων εφαρμογών ανοικτής αρχιτεκτονικής. Κάνοντας χρήση τεχνολογιών βάσεων δεδομένων καθώς και μελετημένες τεχνικές προγραμματισμού, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αποτελεσματικό.

Στη προσπάθεια να παραμένει πάντα εκσυγχρονισμένη και ακολουθώντας τις τάσεις και τις νέες τεχνολογίες παραγωγής λογισμικού, η εταιρία μας επενδύει συνεχώς στην έρευνα και στη προσαρμοσμένη ανάπτυξη. Τίποτα δεν είναι σταθερό, και όλα πάντα μπορούν να γίνουν με σοφότερο τρόπο.

Η Ομάδα

Pablo Sanchez
Co-Founder & Project Manager

Ο Pablo Sanchez είναι απόφοιτος της Σχολής Πληροφορικής του Βαγιαδολίδ (Ισπανία) και λάτρης του προγραμματισμού, με δεκαπενταετή εμπειρία σε τεχνολογίες βάσεων δεδομένων, διαδικτυακού προγραμματισμού, σχεδιασμού και όχι μόνο.

Τελειομανής μέχρι και το τελευταίο ερωτηματικό του κώδικα, ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, πιστεύει πως πάντα μπορεί να γίνει καλύτερα.

Παναγιώτης Καβράκης
Co-Founder & Sales Manager

Απόφοιτος με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MIS του πανεπιστημίου Μακεδονίας το 2012 και του ΤΕΙ πληροφορικής Θεσσαλονίκης το 2006. Η ιδέα για μία εφαρμογή μηχανογράφησης παιδιατρείου ξεκίνησε από την διπλωματική του εργασία. Είναι ανοικτός χαρακτήρας και ιδιαίτερα κοινωνικός, με αναλυτική σκέψη και οργανωτικές δεξιότητες. Προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια και πιστεύει πολύ στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Θοδωρής Κατσίμπας
Test Engineer & Consultant

Απόφοιτος με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MIS του πανεπιστημίου Μακεδονίας το 2012 και του ΤΕΙ
πληροφορικής Θεσσαλονίκης το 2007. Από το 2014 είναι επίσης και πιστοποιημένος Scrum Master. Φανατικός οπαδός της μεθοδολογίας Agile, φροντίζει να τηρούνται οι κανόνες και διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Γιάννης Καβράκης
Network Engineer

Απόφοιτος του ΤΕΙ
πληροφορικής Σερρών το 2014 και κάτοχος της πιστοποίησης CCNA. Υλοποιώντας την πρακτική του άσκηση σε μεγάλη εταιρεία δικτύων που εδρεύει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι υπεύθυνος για την ομαλή σύνδεση των πελατών μας στους server μας,την ασφάλεια των πληροφοριών και της επιτυχημένης απομακρυσμένης υποστήριξης με τους πελάτες σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών.

test

Βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρίας μας, αντιπροσωπεύουν ακριβείς λύσεις στις προκλήσεις των πελατών,
εκπληρώνουν τις πραγματικές ανάγκες και δημιουργούν προστιθέμενη αξία και δύναμη.

Ιατρικές εφαρμογές

Οι ιατρικές εφαρμογές μας αποτελούν ένα σύστημα διαχείρισης ασθενών με ενσωματωμένο και πλήρες Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενή (EMR). Βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση και μηχανογράφηση του ιατρείου με αποτέλεσμα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους ασθενείς σας. Επιπλέον μπορείτε να εκτυπώσετε ηλεκτρονικά τις αποδείξεις σας και να στέλνετε τα παραστατικά σας στην Α.Α.Δ.Ε. Χρησιμοποιήστε το ιατρικό λογισμικό μας και μείνετε συγχρονισμένοι στη νέα εποχή της Ηλεκτρονικής τιμολόγησης όπου από 01/10/2021 γίνεται υποχρεωτική.

Cloud εφαρμογές

Η εταιρία μας σας παρουσιάζει την νέα εφαρμογή cloud, δίνοντας λύση στη φορητότητα της επιχείρησής σας, μεταφέροντας το γραφείο σας και τα δεδομένα σας όπου και αν βρίσκεστε. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός με την desktop εφαρμογή σας.

Γιατί να επιλέξετε το λογισμικό μας;

Πλήρες

Δεν υπάρχει πληροφορία που θέλετε να αποθηκεύσετε και να μην μπορείτε. Ακόμα και αν συμβεί αυτό, διαφέρουμε από τους υπόλοιπους. Ζητήστε το, και θα το ενσωματώσουμε στην εφαρμογή σας.

Γρήγορο

Μελετημένο για να μην χάνετε χρόνο. Άμεσες εκτυπώσεις και γραφήματα. Με 3 κλικ αναζητήστε πελάτη, με 2 κλικ δημιουργήστε καρτέλα ασθενή και με 1 κλικ κλείστε ραντεβού!

Έξυπνο

Είναι το δεξί σας χέρι και ο ηλεκτρονικός βοηθός σας. Εκμεταλλευτείτε το. Σας υπενθυμίζει, τις υποχρεώσεις σας, τις προγραμματισμένες ενέργειες σας, τα επόμενα ραντεβού. Θέλετε και άλλα; Διαπιστώστε το.

Φιλικό

Ο σχεδιασμός των εφαρμογών μας είναι προσεγμένος και μελετημένος σε συνεργασία με τους ίδιους τους ιατρούς, με αποτέλεσμα να προσφέρει φιλικό και εύκολο περιβάλλον προς τον τελικό χρήστη.

Οργανωμένο

Βάλτε επιτέλους τάξη στο χάος των χαρτιών και των φακέλων σας. Ρυθμίστε εσείς την σειρά που θέλετε να έχετε για τις ηλεκτρονικές καρτέλες και διαπιστώστε πόση πολύ πληροφορία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να βρείτε με λίγα κλικ.

Ασφαλές

Μην φοβάστε για τα δεδομένα σας. Το λογισμικό μας είναι συμμορφωμένο με τους νέους κανόνες προστασίας δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR). Έχετε την υποστήριξη μας, και κρατώντας backup φροντίζετε τα δεδομένα σας να είναι διαθέσιμα, είτε χτυπήσει ο δίσκος σας, είτε ακόμα και αν σας κλέψουν το μηχάνημα σας.

blank
blank