Υπηρεσίες: Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Στόχος μας η ικανοποίηση σας

Οι SK Developers δεν σταματάνε στην πώληση ενός προϊόντος, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μετά την παράδοση του έργου. Θέλουμε να είμαστε κοντά σας σε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε. Με αυτό το σκεπτικό ως στόχο, δημιουργήσαμε μία σειρά από υπηρεσίες που προσφέρουμε και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, για να διαβάσετε και να διαπιστώσετε τα προνόμια και τις δυνατότητες που μπορείτε να αποκτήσετε, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας.

Υπηρεσίες υποστήριξης

Κάθε αγορά λογισμικού συνοδεύεται με πλήρη υποστήριξη από την εταιρεία μας

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος την υλοποίηση της δικής σας σελίδας.

Ειδικές εφαρμογές για σας

Ακριβείς λύσεις για προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση σας

Αξιοποιήστε τις υπηρεσίες μας

Γνωρίζοντας τους δύσκολα οικονομικά καιρούς που βιώνουμε, αντιλαμβανόμαστε το σφυγμό της κοινωνίας και για αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αξιοποιώντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της SK Developers, δεν χρειάζεται να αναλώνεστε σε καθημερινές εργασίες συντήρησης και υποστήριξης, με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για παραγωγική εργασία. Η SK Developers αναλαμβάνει συνολικά την ευθύνη για την παρακολούθηση, διαχείριση και την επίλυση προβλημάτων στα πληροφοριακά συστήματα, με στόχο την αδιάλειπτη λειτουργία τους

blank

test

Βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρίας μας, αντιπροσωπεύουν ακριβείς λύσεις στις προκλήσεις των πελατών,
εκπληρώνουν τις πραγματικές ανάγκες και δημιουργούν προστιθέμενη αξία και δύναμη.

Ιατρικές εφαρμογές

Οι ιατρικές εφαρμογές μας αποτελούν ένα σύστημα διαχείρισης ασθενών με ενσωματωμένο και πλήρες Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενή (EMR). Βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση και μηχανογράφηση του ιατρείου με αποτέλεσμα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους ασθενείς σας. Επιπλέον μπορείτε να εκτυπώσετε ηλεκτρονικά τις αποδείξεις σας και να στέλνετε τα παραστατικά σας στην Α.Α.Δ.Ε. Χρησιμοποιήστε το ιατρικό λογισμικό μας και μείνετε συγχρονισμένοι στη νέα εποχή της Ηλεκτρονικής τιμολόγησης όπου από 01/10/2021 γίνεται υποχρεωτική.

Cloud εφαρμογές

Η εταιρία μας σας παρουσιάζει την νέα εφαρμογή cloud, δίνοντας λύση στη φορητότητα της επιχείρησής σας, μεταφέροντας το γραφείο σας και τα δεδομένα σας όπου και αν βρίσκεστε. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός με την desktop εφαρμογή σας.

Γιατί να επιλέξετε το λογισμικό μας;

Πλήρες

Δεν υπάρχει πληροφορία που θέλετε να αποθηκεύσετε και να μην μπορείτε. Ακόμα και αν συμβεί αυτό, διαφέρουμε από τους υπόλοιπους. Ζητήστε το, και θα το ενσωματώσουμε στην εφαρμογή σας.

Γρήγορο

Μελετημένο για να μην χάνετε χρόνο. Άμεσες εκτυπώσεις και γραφήματα. Με 3 κλικ αναζητήστε πελάτη, με 2 κλικ δημιουργήστε καρτέλα ασθενή και με 1 κλικ κλείστε ραντεβού!

Έξυπνο

Είναι το δεξί σας χέρι και ο ηλεκτρονικός βοηθός σας. Εκμεταλλευτείτε το. Σας υπενθυμίζει, τις υποχρεώσεις σας, τις προγραμματισμένες ενέργειες σας, τα επόμενα ραντεβού. Θέλετε και άλλα; Διαπιστώστε το.

Φιλικό

Ο σχεδιασμός των εφαρμογών μας είναι προσεγμένος και μελετημένος σε συνεργασία με τους ίδιους τους ιατρούς, με αποτέλεσμα να προσφέρει φιλικό και εύκολο περιβάλλον προς τον τελικό χρήστη.

Οργανωμένο

Βάλτε επιτέλους τάξη στο χάος των χαρτιών και των φακέλων σας. Ρυθμίστε εσείς την σειρά που θέλετε να έχετε για τις ηλεκτρονικές καρτέλες και διαπιστώστε πόση πολύ πληροφορία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να βρείτε με λίγα κλικ.

Ασφαλές

Μην φοβάστε για τα δεδομένα σας. Το λογισμικό μας είναι συμμορφωμένο με τους νέους κανόνες προστασίας δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR). Έχετε την υποστήριξη μας, και κρατώντας backup φροντίζετε τα δεδομένα σας να είναι διαθέσιμα, είτε χτυπήσει ο δίσκος σας, είτε ακόμα και αν σας κλέψουν το μηχάνημα σας.

blank
blank