Υπηρεσίες υποστήριξης: Για να νιώθετε και να είστε σίγουροι

Η εκπαιδευμένη και αποτελεσματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών των SK Developers χαίρεται να απαντά σε κάθε σας ερώτημα ή διευκρίνιση που χρειάζεστε. Ενδεικτικά, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε περίπτωση που θέλετε πληροφορίες ή και διευκρινίσεις για το λογισμικό που αποκτήσατε, να αναφέρετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε ή ζητάτε πληροφορίες σχετικά με τη σύμβασή σας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχουμε για όλα τα λογισμικά που κατασκευάζουμε, και είμαστε σίγουροι πως είστε 100% καλυμμένοι με αυτές τις υπηρεσίες υποστήριξης. Πιστεύουμε ότι, κάθε προϊόν που αγοράζει ο καταναλωτής καλό θα ήταν να το έχει για μια ζωή χωρίς να χαλάσει και να χρειαστεί να το αγοράσει ξανά. Αν αυτό ακούγεται δύσκολο για προϊόντα που είναι υλικά, δεν είναι καθόλου δύσκολο για το λογισμικό, που από τη φύση του, είναι ένα προϊόν που μπορεί να εξελίσσεται συνέχεια και με τις κατάλληλες αναβαθμίσεις να παραμένει σύγχρονο, τεχνολογικά συμβατό με την κάθε εποχή και επίκαιρο. Αρκεί φυσικά οι δημιουργοί του εκάστοτε λογισμικού να φροντίζουν για αυτό και να μην το αφήνουν στην άκρη μετά τη δημιουργία του.

Από το 2006 το λογισμικό μας εξελίσσεται και είναι πάντα επίκαιρο και τεχνολογικά βελτιωμένο. Μπορείτε να ρωτήσετε συναδέλφους σας που χρησιμοποιούν το λογισμικό μας για να βαθμολογήσουν τις υπηρεσίες υποστήριξης που τους παρέχουμε, και συνεχίζουν να δουλεύουν αμερόληπτα, αδιάκοπα χωρίς καμία παρενέργεια και κανένα πρόβλημα.

Υπηρεσίες

 • Τηλεφωνική υποστήριξη
  Δευτέρα - Παρασκευή, 17:30 - 21:00
 • Υποστήριξη μέσω email
  Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 - 17:30
 • On line υποστήριξη
  Για να είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας πρόβλημα
 • Εκπαίδευση χρηστών
  Για να γίνονται σωστά και γρήγορα οι διαδικασίες
 • Αναβαθμίσεις λογισμικού
  Για να έχετε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση με τις τελευταίες εξελίξεις
 • Δωρεάν εγκατάσταση και παραμετροποίηση
  Μετά από (format, βλάβη δίσκου κ.α.)
 • Συντήρηση της βάσης δεδομένων
  Για να έχετε πάντα τη βάση δεδομένων σας βελτιστοποιημένη για τη λειτουργία με το λογισμικό σας
 • Backup των δεδομένων σας
  Για να έχετε εσείς τον έλεγχο στα δεδομένα σας
 • Σχεδίαση ειδικών αναφορών-εκτυπώσεων
  Προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη
 • 100 sms δωρεάν
  Για την άμεση ενημέρωση των ασθενών σας
 • Πρόσβαση στα δεδομένα σας από παντού
  Με τη χρήση της cloud υπηρεσίας skdoctors.com

Απολαύστε τις υπηρεσίες μας δωρεάν

Η προσφορά απευθύνεται σε νέους πελάτες με την αγορά ενός προϊόντος

Ανανεώστε τις υπηρεσίες υποστήριξης
για έναν ολόκληρο χρόνο
μόνο με 9.90 ευρώ το μήνα
Κερδίστε σιγουριά, ασφάλεια και δυνατότητες!

Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες
στις καλύτερες τιμές της αγοράς,
χωρίς κρυφές χρεώσεις.

*Για την on-line υποστήριξη απαιτείται σύνδεση στο Internet

test

Βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρίας μας, αντιπροσωπεύουν ακριβείς λύσεις στις προκλήσεις των πελατών,
εκπληρώνουν τις πραγματικές ανάγκες και δημιουργούν προστιθέμενη αξία και δύναμη.

Ιατρικές εφαρμογές

Οι ιατρικές εφαρμογές μας αποτελούν ένα σύστημα διαχείρισης ασθενών με ενσωματωμένο και πλήρες Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενή (EMR). Βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση και μηχανογράφηση του ιατρείου με αποτέλεσμα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους ασθενείς σας. Επιπλέον μπορείτε να εκτυπώσετε ηλεκτρονικά τις αποδείξεις σας και να στέλνετε τα παραστατικά σας στην Α.Α.Δ.Ε. Χρησιμοποιήστε το ιατρικό λογισμικό μας και μείνετε συγχρονισμένοι στη νέα εποχή της Ηλεκτρονικής τιμολόγησης όπου από 01/10/2021 γίνεται υποχρεωτική.

Cloud εφαρμογές

Η εταιρία μας σας παρουσιάζει την νέα εφαρμογή cloud, δίνοντας λύση στη φορητότητα της επιχείρησής σας, μεταφέροντας το γραφείο σας και τα δεδομένα σας όπου και αν βρίσκεστε. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός με την desktop εφαρμογή σας.

Γιατί να επιλέξετε το λογισμικό μας;

Πλήρες

Δεν υπάρχει πληροφορία που θέλετε να αποθηκεύσετε και να μην μπορείτε. Ακόμα και αν συμβεί αυτό, διαφέρουμε από τους υπόλοιπους. Ζητήστε το, και θα το ενσωματώσουμε στην εφαρμογή σας.

Γρήγορο

Μελετημένο για να μην χάνετε χρόνο. Άμεσες εκτυπώσεις και γραφήματα. Με 3 κλικ αναζητήστε πελάτη, με 2 κλικ δημιουργήστε καρτέλα ασθενή και με 1 κλικ κλείστε ραντεβού!

Έξυπνο

Είναι το δεξί σας χέρι και ο ηλεκτρονικός βοηθός σας. Εκμεταλλευτείτε το. Σας υπενθυμίζει, τις υποχρεώσεις σας, τις προγραμματισμένες ενέργειες σας, τα επόμενα ραντεβού. Θέλετε και άλλα; Διαπιστώστε το.

Φιλικό

Ο σχεδιασμός των εφαρμογών μας είναι προσεγμένος και μελετημένος σε συνεργασία με τους ίδιους τους ιατρούς, με αποτέλεσμα να προσφέρει φιλικό και εύκολο περιβάλλον προς τον τελικό χρήστη.

Οργανωμένο

Βάλτε επιτέλους τάξη στο χάος των χαρτιών και των φακέλων σας. Ρυθμίστε εσείς την σειρά που θέλετε να έχετε για τις ηλεκτρονικές καρτέλες και διαπιστώστε πόση πολύ πληροφορία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να βρείτε με λίγα κλικ.

Ασφαλές

Μην φοβάστε για τα δεδομένα σας. Το λογισμικό μας είναι συμμορφωμένο με τους νέους κανόνες προστασίας δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR). Έχετε την υποστήριξη μας, και κρατώντας backup φροντίζετε τα δεδομένα σας να είναι διαθέσιμα, είτε χτυπήσει ο δίσκος σας, είτε ακόμα και αν σας κλέψουν το μηχάνημα σας.

blank
blank