Συχνές Ερωτήσεις

Το λογισμικό σας μου φαίνεται ενδιαφέρον. Τι πρέπει να κάνω?

Αφήστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, επιλέγοντας το λογισμικό που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος, στις επόμενες 24 ώρες.

Θέλω να μου κάνετε προσφορά για μια ιστοσελίδα. Τι πρέπει να κάνω;

Αφήστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, επιλέγοντας ως προϊόν “Ιστοσελίδα”, και θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος, στις επόμενες 24 ώρες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω δοκιμαστικά το λογισμικό πριν το αγοράσω;

Φυσικά. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που σας ενδιαφέρει, κανονικά με όλες τις λειτουργίες για 30 ημέρες, εντελώς δωρεάν.

Χρησιμοποιώ ήδη κάποιο ιατρικό λογισμικό. Γιατί να επιλέξω το δικό σας;

Είναι το πιο πλήρες της αγοράς. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη αναλογία αξίας και τιμής (value for money). Επίσης σας παρέχουμε και έκπτωση 20% για την αγορά της εφαρμογής.

Μπορούν να μεταφερθούν τα δεδομένα μου από ιατρικό λογισμικό που ήδη χρησιμοποιώ;

Ναι μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας από άλλο λογισμικό, αρκεί να μας τα δώσετε σε μορφή excel. Το κόστος της μεταφοράς είναι δωρεάν.

Να επιλέξω cloud λογισμικό ή τη δική σας ολοκληρωμένη λύση;

Το cloud είναι η μόδα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται όλα οδεύουν προς εκείνη την κατεύθυνση. Όμως το ζητούμενο είναι να ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις. Σίγουρα το cloud λογισμικό κερδίζει στη φορητότητα των δεδομένων με αποτέλεσμα να εργάζεσαι από οπουδήποτε, αλλά σε επίπεδο ενός ιατρού με ένα laptop λύνεις το θέμα της φορητότητας και δουλεύεις από οπουδήποτε επίσης. Το cloud λογισμικό αρχικά φαίνεται πιο φθηνό, μιας και ο τρόπος προσέγγισης είναι να σας επιδεικνύουν το μηνιαίο κόστος, αλλά σε βάθος χρόνου θα σας βγει πολύ ακριβότερο. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο ιατρός βρίσκεται κυρίως στο χώρο εργασίας του, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση συνδυασμού desktop εφαρμογής όπου ο γιατρός δουλεύει με ασφάλεια από το χώρο του, ακόμα και αν δεν έχει internet, και ταυτόχρονα έχει cloud πρόσβαση στα δεδομένα του από οπουδήποτε ώστε όταν δεν βρίσκεται στο χώρο του να μπορεί να ενημερωθεί άμεσα με υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση σας κοστίζει λιγότερο από όσα θα δίνατε σε ένα χρόνο για το cloud λογισμικό. Επίσης μη ξεχνάτε ότι με τη δική μας λύση, αγοράζετε το λογισμικό, το οποίο σας μένει και το έχετε για πάντα δικό σας.

Πως μπορώ να αγοράσω το λογισμικό σας;

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς, σε λογαριασμό που θα σας σταλεί με email όταν αποδεχτείτε την προσφορά.

Πως εγκαθιστώ το λογισμικό που αγόρασα;

Το λογισμικό εγκαθίσταται μόνο από εξειδικευμένους υπαλλήλους της εταιρείας μας. Πριν αγοράσετε το λογισμικό θα κανονίσετε ένα ραντεβού για την ημέρα και ώρα που θα γίνει η εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Έχω απορίες για τη χρήση του λογισμικού που αγόρασα. Τι πρέπει να κάνω;

Κάθε προϊόν που αγοράζετε συνοδεύεται με 6 μήνες δωρεάν υποστήριξη. Μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς, ή να μας στείλετε email στο support@sk-developers.com και θα λάβετε απάντηση στα ερωτήματά σας.

Έληξαν οι 6 μήνες δωρεάν υποστήριξης. Πως μπορώ να ανανεώσω τη διάρκεια υποστήριξης;

Η εταιρεία μας, σας υποστηρίζει και μετά τους 6 μήνες. Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στην ενότητα Υπηρεσίες Υποστήριξης.

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

Το κόστος για την ιστοσελίδα σας εξαρτάται από τη δική σας απόφαση. Εμείς σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε τις πιο ιδανικές λύσεις που σας ταιριάζουν. Το τελικό κόστος από μια σελίδα καθορίζεται από 3 παράγοντες.

 1. Κόστος για την κατασκευή της σελίδας
 2. Κόστος φιλοξενίας (hosting) που κοστίζει 70 ευρώ το χρόνο
 3. Κόστος αγοράς ονόματος (domain) που κοστίζει 10 ευρώ το χρόνο

Ποια είναι τα στάδια για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας;

8 είναι τα στάδια για τη δημιουργία της σελίδας και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

 1. Καταγραφή απαιτήσεων πελάτη
 2. Αποστολή έντυπης προσφοράς
 3. Παραλαβή προσφοράς και επαναδιατύπωση αν χρειάζεται κατόπιν παρατηρήσεων του πελάτη
 4. Έναρξη υλοποίησης ιστοσελίδας
 5. Έλεγχος από τον πελάτη για τυχόν σχεδιαστικές διορθώσεις
 6. Λήψη κειμένων, φωτογραφιών κτλ. από τον πελάτη
 7. Ενημέρωση του πελάτη για τη λήξη της κατασκευής
 8. Δημοσίευση της ιστοσελίδας κατόπιν έγκρισης του πελάτη

Θέλετε να κερδίσετε έως και 20% έκπτωση; Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως!

Θέλετε να κερδίσετε έως και 20% έκπτωση; Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως!

test

Βρείτε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εταιρίας μας, αντιπροσωπεύουν ακριβείς λύσεις στις προκλήσεις των πελατών,
εκπληρώνουν τις πραγματικές ανάγκες και δημιουργούν προστιθέμενη αξία και δύναμη.

Ιατρικές εφαρμογές

Οι ιατρικές εφαρμογές μας αποτελούν ένα σύστημα διαχείρισης ασθενών με ενσωματωμένο και πλήρες Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενή (EMR). Βοηθά στην αποτελεσματική οργάνωση και μηχανογράφηση του ιατρείου με αποτέλεσμα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους ασθενείς σας. Επιπλέον μπορείτε να εκτυπώσετε ηλεκτρονικά τις αποδείξεις σας και να στέλνετε τα παραστατικά σας στην Α.Α.Δ.Ε. Χρησιμοποιήστε το ιατρικό λογισμικό μας και μείνετε συγχρονισμένοι στη νέα εποχή της Ηλεκτρονικής τιμολόγησης όπου από 01/10/2021 γίνεται υποχρεωτική.

Cloud εφαρμογές

Η εταιρία μας σας παρουσιάζει την νέα εφαρμογή cloud, δίνοντας λύση στη φορητότητα της επιχείρησής σας, μεταφέροντας το γραφείο σας και τα δεδομένα σας όπου και αν βρίσκεστε. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός με την desktop εφαρμογή σας.

Γιατί να επιλέξετε το λογισμικό μας;

Πλήρες

Δεν υπάρχει πληροφορία που θέλετε να αποθηκεύσετε και να μην μπορείτε. Ακόμα και αν συμβεί αυτό, διαφέρουμε από τους υπόλοιπους. Ζητήστε το, και θα το ενσωματώσουμε στην εφαρμογή σας.

Γρήγορο

Μελετημένο για να μην χάνετε χρόνο. Άμεσες εκτυπώσεις και γραφήματα. Με 3 κλικ αναζητήστε πελάτη, με 2 κλικ δημιουργήστε καρτέλα ασθενή και με 1 κλικ κλείστε ραντεβού!

Έξυπνο

Είναι το δεξί σας χέρι και ο ηλεκτρονικός βοηθός σας. Εκμεταλλευτείτε το. Σας υπενθυμίζει, τις υποχρεώσεις σας, τις προγραμματισμένες ενέργειες σας, τα επόμενα ραντεβού. Θέλετε και άλλα; Διαπιστώστε το.

Φιλικό

Ο σχεδιασμός των εφαρμογών μας είναι προσεγμένος και μελετημένος σε συνεργασία με τους ίδιους τους ιατρούς, με αποτέλεσμα να προσφέρει φιλικό και εύκολο περιβάλλον προς τον τελικό χρήστη.

Οργανωμένο

Βάλτε επιτέλους τάξη στο χάος των χαρτιών και των φακέλων σας. Ρυθμίστε εσείς την σειρά που θέλετε να έχετε για τις ηλεκτρονικές καρτέλες και διαπιστώστε πόση πολύ πληροφορία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να βρείτε με λίγα κλικ.

Ασφαλές

Μην φοβάστε για τα δεδομένα σας. Το λογισμικό μας είναι συμμορφωμένο με τους νέους κανόνες προστασίας δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR). Έχετε την υποστήριξη μας, και κρατώντας backup φροντίζετε τα δεδομένα σας να είναι διαθέσιμα, είτε χτυπήσει ο δίσκος σας, είτε ακόμα και αν σας κλέψουν το μηχάνημα σας.

blank
blank